flied lice

ojojoj va mycket som hant sen sist ja skrev! vi har vart pa phiphi islands som var hur kul som hellst, verkligen vackert ocksa! vi akte ut pa en battur harifran och snorklade och stannade vid de vackraste paradisoarna jag nansin sett! sen har vi legat mycket pa stranden och plojt bocker, men vi har blivit sa trotta pa varmen sa nufortiden ligger vi i skuggan i en hangmatta och chillar :) Pa phiphi fanns det riktigt rba reastauranger ocksa, vi at valdigt goda skaldjur, mumma!

sen bestamde vi oss for att ta en snabb avstickare till Kuala Lumpur, Malaysia. Denna stad ar saaaaa haftig, cool och grym! pa kvallen lyser petronas tower upp hela himlen och vi satt pa mysiga skylounger hogst upp i hotellen och drack lycheemartinis och kollade pa utsikten over stan. Sen fortsatte vi pa ngn av kualas grymma nattklubbar, vi va pa en valdigt haftig RNBklubb och dansade tills fotterna varkte, och kvallen efter gick vi till en houseklubb dar vi dansade annu mer. Pa denna klubb spelade Roger sanches som ar en riktig bra dj och darfor var dte fullproppat med folk som alla var pa toppenhumor och dansade natten ut! Coolt med denna stad ar ocksa att det kor runt supertuffa bilar overallt, vi sag den snyggaste ferrarin ja nansin sett och ett dussintals andra godingar. Hotellet som vi bodde pa var billigt, men ganska fint sa vi hade frukostbuffe pa morgonen, en lyx som kandes valdigt harligt! Direkt utanfor dorrarna hade vi chinatown dar det fanns riktigt en riktigt bra marknad, ja fyndade billiga klockor!

Nu ar vi tillbaka i Thailand igen, narmare bestamt koh samui som ar valdigt fitn och mysigt. Vi bor i bungalows mitt pa stranden for 40kr per natt och spenderar mest dagarna pa stranden och laser... imorn bar det a till koh phangan dar det ar fullmoonparty pa fredag, spannande!

over n out!  saknar er darhemma ngt otroligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0