sista natten

Nu börjar det dra ihop sig till min avresa imorgon :D åååh vad jag längtar! Det ska bli så sjukt roligt samtidigt som det känns jättetråkigt att åka ifrån alla älskade vänner! Tur att jag vet att ni finns kvar mina hjärtan! Konstigt nog har jag fortfarande inte fått en endaste känsla av nervositet eller resfeber, Antinger kommer jag freaka ut totalt imorn när jag sätter mig på planet ellet så kanske det bara känns så kul att åka att resfebern försvinner :) Tack för alla mina superfina presenter, har packat ned alla åh de kommer få följa vartenda steg jag tar på resan! Nästa gång jag skriver blir det från andra sidan världen :D ciao!

Skulle jag passa in här?

        

Nån som kan förstå varför jag längtar så?

Autopilot för MQ

Vilken chock! Här sitter jag och kollar på tv en helt vanlig söndagskväll, när plötsligt autopilot society visas på tv. Mina absoluta favoriter som jag knappt trodde någon ens visste om, och så är det med i den senaste MQ -kampanjen!!! Förvåningen är total! Det är ju detta band som står etta på listan på min ipod inför resan, det är dem som får mig att slappna av på vägen hem från jobbet, de är sååååååå bra! och nu kommer jag få halva svenska folket som känner likadant, crap!

Hur överlever jag 20 timmar med mig själv?

Har börjat tänka på min låååånga flygresa. Jag flyger från Arlanda 31aug 13.10 och kommer fram till Sydney 1sep 19.50. Det blir många timmar att roa mig själv med. Hitills har jag förberett mig med att: 

 - Ladda ipoden proppfull med så många låtar jag kan komma på
 - Köpa två Stieg Larsson böcker och en Sydneyguide att studera in i minsta detalj
 
mer än så har jag inte kommit på än.. Så alla tips är väldigt välkomna!

Följ med mig till Sydney!

Genom denna blogg kommer du att kunna följa mina åtta månader på resande fot. Först beger jag mig till Sydney där jag ska jobba som aupair i fyra månader, sen ska jag resa i fyra månader till! Enjoy!

RSS 2.0