dagens citat!

Sofia: Emma, do you know what I got in my rummet yesterday, it was a spider that jumpade down from the lampan!!

svengelskan ar underbar!

sjukling med stora framtidsplaner.

Nu var det ett tag sen jag skrev, ursakta mitt daliga bloggande, men det betyder ju iaf att jag har kul och inte hinner sitta framfor datan och dragla :) Denna vecka har matt sadar, efter helgen bravader fick jag jatteont i halsen och blev dunderforskyld sa darfor har sangen och ipoden forgyllt mina kvallar. Nu mar jag iaf battre, och haller pa att gora mig iordning for firandet av Evelina, som fyllde 20 igar, det kommer bli grymt!  Nu Annica ommit tillbaka ocksa sa ikvall blir de vi tre som gor stan tillsammans! 

image67
Har var jag och Evelina i boanical gardens och utforskade stan lite forra veckan.

Jag har verkligen fatt en vardag har. veckorna rullar pa hur fort som hellst, kan inte fatta  att jag ska ut och resa om bara en manad (de ska bli galet kul!!!) Varje onsdag samlas vi och snackar pa ett supermysigt svenskt cafe och bestammer planerna infor helgen och pa torsdagar blir det kinesiska pa kvallarna. Kinesiskan har jag bestamt mig for att fortsatta med sa fort jag far tillfalle. Det ar svart, men verkligen kul och intressant! Har faktiskt spanat lite i att aka till shanghai och plugga kinesiska i ett halvar for att verkligen lara mig det ordentligt, de skulle vara sjukt kul :D 

Sen har jag hittat en utbildning som jag tycker verkar valdigt intressant ocksa, som jag troligen ska borja pa antingen i host eller hosten efter den. Internationell inkopare heter den, och det ar en ky-utbildning sa den ar bara 1.5ar. Den verkar riktigt kul med manga spannande delar som businessenglish, marknasforing och internationella relationer, bara sant jag tycker ar kul! 

Nu ar det baddags for tjejerna! skriver snart igen :)

Evelinabesok

Nu har Evelina flygit sig hit fran san diego och ska bo hos mig nagra dagar... Det ar superkul att ha ngn som man verkligen kan prata med allt om har, skont med ngn som man redan kanner ocksa. Igar lag vi pa stranden och sen gick vi ut och hade kul, och idag ska vi baka bullar, yummie! 

Nu ar det sommar, nu ar det sol, men ingen koskit for det finns ingen hage!

Antligen borjar vadret bli soligt och harligt! Nu har vi haft sol en vecka i streck :) Fredagen och lordagen spenderades hos Elin i Bungan beach som ligger en timme norrut fran Sydney. Det blev surfarspaning och utgang i fredags pa en frasch klubb som lag precis pa stranden med Elin och Lina. I lordags blev det bakisdag pa stranden och val och hunkspaning, de var bara surfare pa Elins lilla strand! Igar var jag och Therese i coogee hela dan och lag pa stranden och halvsov. Vi intog var favvothai till lunch och darefter en riktigt smaskig lime och hallonsorbet! Pa kvallen ovade vi pa luciataget som vi ska ha pa julbasaren nasta helg och sen ocksa pa luciadagen. Kul kul! 

Saknar er darhemma! 

Justin!

Igar blev det dags for annu en konsert, Justin Timberlake! Egentligen ar varken jag eller Therese, som jag gick dit med, nage vidare fan av honom, men efter att vi hort att showen ska vara grym ville vi se den anda. Och den var verkligen bra, Justin ar en grym entertainer som springer runt pa scenen som en liten duracellkanin. Han sjong, dansade, spelade gitarr och piano. Att han lyckades halla en konsert pa en sa pass personlig niva som han gjorde framfor 20000 askadare tycker jag ar beundransvart! Daremot blev jag besviken over latvalet, det var alldeles for manga lugna latar. Ett tag borjade vi tom sjunga pa andra sanger for att vi blev sa uttrakade av sang efter sang som pamninner allt for mycket om varandra i sann smorpopanda. Detta var ett parti i mitten, sa borjan och slutet var iaf grymt! det som jag upplevde som allra grymmast var ljussattningen, sa coolt! Och justins danser var inte sa pjakiga de heller, yummie! 
summan av kardemumman: Justin ar sjukt bra pa scen, men hans overdrivna smorerier faller inte vi for!



Galen konsert!

The killers konserten var den basta nansin! En av sydneys storsta arenor var helt fullsatt med crazy fans. Inte en enda av de som hade sittplats anvanda den for att sitta pa, utan stod och sjong och skrek. Stamningen var pa topp. Och det har var nar killers inte ens ahde borjat spela an. Forsta laten drog igang och sedan var atmosfaren underbarare den nagonsin skulle kunna bli! Och killers var grymma live! Nar mr brightside spelades kandes det som om exakt varendaste manniska i publiken kunde varje litet ord i texten och jag och Elin skrek tills rosterna tog slut (eller vi fortsatte sen ocksa). En annan lat som hade galet mycket roj var smile like you mean it och aven when you were young gjorde succe! Nar all these things that I've done spelades sjong heeeeelva crowden med pa I've got soul but I'm not a soldier och minnena till nar jag gick och sjong pa samma rad nar jag stadade shopparna pa hm kom tillbaka! Da trodde jag aldrig att jag skulle sta tillsammans med galet mycket folk och skrika samma rad pa en stor rena i Sydney. 

image64

image65

image66

resten av kvallen blev ocksa kanonkul, vi var helt uppladdade av konserten sa det blev riktigt kul. Detaljerna kan vi ta pa mailen, INTE mammaochpappamaterial! Sondagen spenderades i sangen, omformogen att rora mig efter lordagens bravader... igar blev det poolen hela dagen med smatejerna! skont! 

Sa alla vet har jag sparrat mitt svenska nummer nu i ett halvar frammat, sa kan varken ta emot samtal eller sms. Det nummret som ni kan na mig pa ar som vanligt: +61449294200

THE KILLERS

Nu borjar nedrekningen! Eller egentligen borjade den forra veckan! Det ar bara tva dagar tills jag ska se The killers konsert har i Sydney! Och jag ar sa himla taggad, lyssnar inte pa ngt annat an dem just nu :D Ska bli riktigt kul! 

Utanfor fonstret oser regnet ner, som de gjort de senaste tva veckorna... Det kanns valdigt svenskt maste jag saga :P Sa jag har spenderat de senaste dagarna inomhus, tillsammans med bra bocker och the killers i oronen! jag har borjat planera lite pa min och Jennifers resa och den kommer bli grym, aaah jag langtar sa mycket! Hon ar bara har i fem veckor men vi kommer hinna se ganska mycket anda :) 

Om nagon har tips pa vad man kan gora med tva sma tjejer en dag nar det sporegnar ute ar tipsen varmt valkommna, sa trakigt att bara sitta inen med dem hela dan men vill heller inte ut... 

Sverigebesok och partyhelg!

Forra veckan kom Kakan och Helena hit, tva stortskona tjejer som skrattar hela tiden! Vi hade hur kul som hellst tillsammans! det blev en klassisk guidetur genom Sydney, och jag kande mig saaa rutinerad nar jag gick omkring och berattade om allt vi sag och svarade pa deras fragor :) I fredags blev det middag med efterfoljande utgang. Det var mycket vin, god mat och harliga moves pa dansgolvet! Om ni vill kolla in lite bilder kan ni ga in pa deras resdagbok, storochliten heter de dar... 

image62

image63

I lordags at jag middag med kusinera och min faster som ar pa besok, saaaa kul att traffa dem! Sen gick vi ut och hade ritkigt kul! Vi traffade nagra roliga norrman och fick reda pa att de far 100 000 per termin fran norska staten om de studerar utomlands! Helt galet! Igar blev det antligen fint vader i Sydney, det har regnat typ en vecka i streck sa da skyndade jag och Sara oss till narmsta pool och lag dar och solade och badade hela dan :) Nu ar jag ledig bade idag och imorn, kommer nog mest ta det lugnt! jag kanner mig ganska sa trott efter denna helg! 

dagens citat: Once you've gone norweigan, you never go back
Det var faktiskt en av norrmannen som klackte ur sig detta!

RSS 2.0