Hjalp, hajen kommer och ater upp oss!

Denna helg var grym! I fredags blev de vindrickande filmkvall, lordagen spenderades pa beachen och pa kvallen grillade vi nagra stycken och sen blev det utgang i vart trogna darling harbour! Hade grymt kul den kvallen, dansade hur mycket som hellst till skon musik! 

Igar akte vi till marubra beach som ja inte vart pa forut, och det var karlek vid forsta ogonkastet! Lang bred strand med massa natur runt omkring, inget folk pa stranden men massa snygga surfare i vattnet! Precis som jag vill ha det! Och annu battre, inga turister sa langt ogat kunde se! Vi hade en supermysig picknick me brod som vi doppade i goda saser och ostar, yummie! Sen var de meningen att vi skulle bada men da borjade det tjuta hogt pa hela stranden och det visar sig att det ar hajlarmet som gatt! Vi rusar ned till vattnet och stirrar oss blinda pa vagorna efter hajarna men icke sa nicke, ingen haj sag vi! Daremot kom de massa batar och en helikopter som cirkulerade runt vattnet och ingen fick bada tills hajarna var utom sikte, vilket aventyr! Pa kvallen blev de mysmiddag med Elin pa var stammisrestaurang wagamama, riktigt riktigt gott! 

Lucia

Igar var det antligen dags for vart luciatag som vi ovat till i fler veckor och resultatet var fenomenalt! Vi var 15st tjejer som tagade in  sjungandes natten gar tungafjat infor en fullsatt publik i kyrkan. Maste erkanna att gymnasiets magpirr som man hade infor alla redovisningar kom tillbaka men efter de forsta latarna forsvann det och jag skralade pa som aldrig forr! vara sangfaglar agnes och sara gjorde ett helt underbart solo pa carolas "anglarna ger oss hopp och tro" som fick tanterna att torka sig om ogonen och jag kande haren resa sig pa armarna. Vi sjong ocksa min luciafavorit julen ar har, staffan var en stalledrang (som blev lite misslyckat da vara stalledrangar hade hoppat av samma dag!), glans over sjo och strand och det stralar en stjarna. tipp tapp fick saklart vara med ocksa! Efter konserten blev det glogg, julmust, pepparkakor o lussebullar och julkanslar i mig steg fran 0 till 100 pa direkten! 

Sen blev det utgang me luciatjejerna och vara numera trogna varbergare och kvallen blev valdigt lyckad. Tror de berodde mycket pa att alla var sa uppspelta och glada efter luciafirandet :) Vi dansade till in pa smatimmarna och precis innan det var dags att dra sig hemmat kom "mr brightside" och dansgolvet (jag speciellt) blev i extas, en perfekt avslutning pa en jatterolig kvall. 

Minnamurra

I fredags efter jobbet hade jag, Therese, Lisa och Ida bestamt oss for att folja med nagra av Idas kompisar till ett beachouse som de hade hyrt. Vi tog taget dit pa tva timmar och gick av pa stationen Minnamurra (fniss fniss det blev valdigt mycket skamt om den svenska betydelsen av namnet!)  och mottes av en stor villa som lag precis bredvid stranden. Utsikten var fantastisk. Dagarna spenderades pa stranden dar vi spelade fotboll, cricket, brannboll och hoppade i vagorna tills vi var helt slut! Pa kvallarna satt vi och pimplade vart numera favvovin som kallas goon och betyder typ skitvin for att det kostar 60kr for fyra liter vin. Det ar mycket godare an vad de later, smakar som saft! Vi satt och pratade till sent pa natten och hade supermysigt! 

image71

image72

image73

Heeej!

I helgen blev det utgang bade fredag och lordag och bada kvallarna var riktigt roliga! I lordags var vi pa inflyttningsfest hos nagra killar fran sverige som vi traffat har som ar riktigt riktigt trevliga! Sa i mandags blev de filmkvall me samma killar! mandagen spenderas pa Bondi beach med Evelina och Annica och vi hade varldens finaste soliga dag, tills det borjade osregna och vi sprang upp till bussen som vi fick vanta pa i en halvtimme!!! Vi blev dyngsura! I tisdags var jag och barnen pa ett museum som har valdigt mycket roliga saker for barn sa tjejerna sprang runt som galningar och lekte hela dan! Jag var helt slut nar jag kom hem pa kvallen! det maste sa utmattande att vara hemmafru! Idag ska ja halsa pa lite kompisar som bor i ett omrade ja inte vart i forut, sa det ska bli kul och se! vi tankte ha en mysig picknick vid vattnet! Kul! 


image68

image69

image70

RSS 2.0