Great barrier reef and djungelsafari!

Heeej alla glada!
Nu har jag mott upp med Anna Andersson, o vi har redan spenderat fem underbara dagar i cairns. Vi akte ut pa en djungeltur en dag som var jattehaftig, vi sag stora spindlar, som Anna holl pa att ga in i ett antal ganger haha! Och aven en orm o massa sota vilda skoldpaddor kunde vi ticka av fran listan! sen badade vi ett ett vattenfall och i en fors som hade kristallklart vatten, superfint!  Vi akte ocksa till en park som hette paronella park, dar finns nagot som kallas de spanska slotten. De va en spansk rik affarsman som akte dit och under elva ar byggde ett slott och en blomstrande park till sin fru, varldens karlekshitsoria! Det var superfint med massa gamla ruiner fran slotten tackta av regnskog o massa sota fontaner overallt!

VI har ocksa hunnit med en dag ute pa barriarrevet. Det var valdigt valdigt vackert! Precis som att komma ner till nemos varld fast d var annu vackrare. Ja gjorde tva introdyk, o det var mycket enklare an va ja trodde d skulle vara, vill bara dyka mer! Vi sag fiskar i alla regnbagens farger o anna lyckades tom spotta flera skoldpaddor! Pa kvallarna badade vi i Cairns ritkigt frascha och snygga allmanna pool, skont att svalka sig for de var hur varmt som hellst. Vi intog ocksa en smaskig maltid pa en italiensk restaurang, lyxade till d  lite :) Jag maste erkanna att jag ar ganska trott pa nudlar, pasta, tonfisk och majs nu nar ja atit det nonstop i en manad! Langtar till den billiga thaimaten!

Nu har vi akt vidare till magnetic island, o vi bor precis pa stranden med palmerna och vattnet direkt utanfor dorren! Tyvarr sporegnar det sen igar sa det ar inte lika fint som vi trodde d skulle vara! sa istallet for att sola och bada ligger vi o laser Stig Larsson, det ar inte helt fel det heller! Har stannar vi tills onsdag, da blir det Airlie beach tva dar och sen ut pa whitsundays och segla :D

Lots of love!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej vännen :)
Åhh är du i Cairns nu? Jag åkte också dit med en kompis. Hur fint som helst!
Hur har du det annars? hur ser reseplanerna ut?
Själv är man i London av alla ställen, har precis luskat ut hur man ansluter till trådlöst internet, inte helt fel :)
Maila gärna och berätta om allt :D
Puss o kram Carro

2008-02-12 @ 17:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0